Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев направи интересно изказване пред официалния

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев направи интересно изказване пред официалния
Коментари Харесай

Белчев готви големи изненади: аут за Левски ще са футболисти, които никой не очаква

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев направи забавно изявление пред формалния уебсайт на клуба. Специалистът съобщи, че за утрешния мач против Левски ще има огромни изненади, които никой не е очаквал. Както е известно, по-рано през днешния ден Белчев разгласи група от 21 футболисти, а малко преди дуела със сините от нея ще отпаднат трима състезатели.

“В групата ще са тези, които са най-подготвени и тези, които са най-дисциплинирани. Те ще са в групата за мача. Ще отпаднат хора, които някой не е очаквал, само че това е за момента”, загатна за желанията си треньорът на ЦСКА-София.

Относно дуела със сините, Белчев разяснява: “Настроението е положително, чакаме с неспокойствие мача с Левски, който се явява дерби. Очакванията са ми да бъдем порядъчен тим и да победим. Ако всичко това е наред, след края на мача ще честваме. Когато има мач сред Левски и ЦСКА, няма значение краткотрайното класиране и разликата в точките. Очакваме добра игра и да зарадваме почитателите, които ще ни поддържат.

Очаквам дисциплинирана и нападателна игра от Левски. Надявам се и ние да играем нападателно, с трайно притежание на топката, търпеливо. Да търсим слабите места и оттова да си осъществяваме ситуациите. Трябва да бъдем и нападателни, и търпеливи. Не би трябвало да ни водят страстите. Трябва да ги оставим на назад във времето. Малките елементи ще решат мача”, разгласи наставникът на ЦСКА-София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР