Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич похвали вратаря Димитър

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич похвали вратаря Димитър
Коментари Харесай

Илич: Извинявам се за това, което направих, но се ядосах! Обичам Кръстев

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич похвали вратаря Димитър Евтимов и отбраната, която се оправи добре при днешната домакинска победа с 1:0 над Септември в мач от 6-ия кръг на efbet Лига. Треньорът обаче си изкара картон при гневна реакция против отиграване на Калоян Кръстев, който е трети за него и няма да води “червените ” в идващия дуел против ЦСКА 1948. Илич се извини за провинението и изясни, че доста обича Калоян, който има страхотни качества.

“Септември е отличен тим, с млади футболисти. Добре окомплектован и воден добре от треньорската пейка, в това число и от Валери Божинов. Днес беше доста сложен мач за нас, тъй като когато излезеш против сходен тим, който играе бързо, в случай че не си нападателен, ще имаш проблеми. Имахме няколко положения и преди гола, само че е значимо, че победихме.

Искам да похваля цялата защита отпред с Митко Евтимов. Септември нямаше чисто състояние като се изключи това, което беше засада през първото полувреме. Морено ни донесе успеха, вкарвайки гола. Нещо, което е работата на нападателя. Труден мач.

Извинявмам се за това, което направих. Ядосах се на сигтуацията, когато Кръстев остана самичък против вратаря и реши да подава. Много обичам Калоян, той е със страхотни качества, само че има проблем със самочувствието ”, сподели Саша Илич, след което изясни за какво е изискал отлагането на дуела против Локомотив в Пловдив.

“Следващия мач го отложихме, тъй като Базел е доста сериозен тим и би трябвало да подходим доста съществено, с цел да ги спрем ”, разяснява сръбският ментор.

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР