Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си
Коментари Харесай

Саша Илич: През втората част изгубихме ритъм и всяко решение, което вземахме, изглеждаше грешно

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич даде мнението си след дуела на своя отбор със Санфрече Хирошима. Японците завоюваха с 0:1 след гол последните минути, само че дуелът ще бъде запомнен с това, че бяха скандално анулирани други три попадения.
 ЦСКА - София започва контролите с късна загуба от японци в мач с три противоречиво анулирани гола ЦСКА - София започва контролите с късна загуба от японци в мач с три противоречиво анулирани гола
“Добър мач стана. Със сигурност първото полувреме беше по-добро, само че през второто изгубихме темп и всяко решение, което вземахме, изглеждаше като неверно. За нас това е първи мач. Последваха и доста съдийски неточности през второто полувреме и е мъчно да се разяснява това, което се случи.

Знаехме какъв мач ще играем, ясно е, че резултатите не са ни нужни към този миг. Имахме и положително, и неприятно показване в днешния дуел.

Хайнц желае, огромен експерт е, бързо съумява да свикне с условията и откакто напредне физически, мисля, че ще може да оказва помощ още повече.

Това към този момент го говорихме, че желаеме да създадем по този начин, че да вземем хора, които да вдигнат класата в нашия тим и които ще вършат разлика. Ако няма такива, ще играем с тези, които имаме.

Ако има положителни игри и положителни резултати, ще има предложения. Това не е въпрос за мен ”, съобщи Илич.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР