Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев похвали футболистите си след успеха

...
Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев похвали футболистите си след успеха
Коментари Харесай

Любо Пенев: Доволен съм от всичко! Утре кой играе? В цяла Европа има мачове

Наставникът на ЦСКА-София Любослав Пенев похвали футболистите си след триумфа с 3:1 над Етър във Велико Търново. Бившият национал дефинира мача като доста стойностен. Той отхвърли да разяснява утрешното дерби сред Левски и Лудогорец.

" Направихме много добър мач, доста сериозен, и двата тима играха добре. До началото на второто полувреме беше на надхитряне, до момента в който пробием. Всичко се получаваше добре и при 0:0, да не се забравяме, че Етър е сериозен тим. Краси работи доста съществено, просто трябваше да поведем и да победим. Когато вкараш гол, обикновено е съперникът да желае да върне гола и да се отвори. Доволен съм от безусловно всички, работиха доста добре през седмицата и резултатът е налице. Доволен съм! Няма нещо, от което да не съм удовлетворен, от всичко съм удовлетворен. Няма по какъв начин да пусна титуляри 18-те футболисти. Успехът е три точки, продължаваме напред, горе в класирането сме, доста време има.

Дали ще успеем да запазим ритъма до края на шампионата? Ъхъм... Ние сме тим, който основава доста положения и означаваме, което е радващо. Всички вземат участие в нападението - от вратаря до нападателя, всеки ще вкара гол, в случай че има опция. Не е единствено Али Соу. При нас няма напрежение, готвим се през цялата седмица за натиска, откъдето и да идва той. Получи се един доста стойностен мач, приветствам Краси. Ние сме тим, който построява нападателен жанр на игра. Непрекъснато гледаме към противниковата врата. Мнението ми за мача на следващия ден? Утре кой играе?! Има доста мачове, цяла Европа играе. Ще гледаме всичко ", сподели " Ел Голеадор ". Първа лига 25 кръг, събота 9 март  Етър 1:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР