Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович призна, че иска да види

...
Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович призна, че иска да види
Коментари Харесай

Акрапович: Трябва да спечелим и точки, и пари в Румъния

Наставникът на ЦСКА-София Бруно Акрапович призна, че желае да види добра игра и тимът му да завоюва трите точки в идващия мач с Клуж от Лига Европа. Босненецът стори това преди заминаването на " алените " за Румъния, където ще гостуват в 5-ия кръг на втория по мощ европейски клубен шампионат.

" Ще играем, с цел да покажем едно положително равнище и да спечелим точки. Това е постоянно моята цел, скърбя, че не е повече допустимо, само че всеки мач би трябвало да се играе с огромно предпочитание и да покажем това, което желая аз, а то е да вземем точки. Засега нямаме здравословни проблеми.

Ние сме ЦСКА, ние сме най-големият тим в България и желая играчите да демонстрират това. Нямам информация кой ще води Клуж, това е техен проблем, аз не се занимавам с това. Искаме да покажем нашата игра и да спечелим.

Знаем всички какъв брой мача е играл нашият тим, обикновено е някой състезател да е изтощен. Може да се наложи да сменя някой футболист, само че постоянно желая да демонстрираме добра игра.

По всевъзможен метод би трябвало да се опитаме да спечелим и пари, и точки. Не са ми сложени някакви цели от управлението, само че аз си слагам високо такива. Искам тимът да излезе по този начин, както е излизал и в други мачове. Има дно момче, което е при нас, не знам по какъв начин ще се развият нещата обаче с него ", приключи Акрапович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР