Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори след категорични успех с

...
Наставникът на ЦСКА Саша Илич говори след категорични успех с
Коментари Харесай

Саша Илич: Предстои ни тежко гостуване на Ботев Пд, трябва да го спечелим, ако искаме титлата

Наставникът на ЦСКА Саша Илич приказва след безапелационни триумф с 4:0 над Хебър. Специалистът призна обаче, че не могат да се вършат генерални оценки от дуела на стадион „ Българска войска ” и прикани играчите си да покажат най-хубавото си лице в идващия дуел на отбора – гостуването на Ботев Пловдив.

Илич дефинира дуела като едно от „ най-тежките гостувания ” в България.

„ Днес играхме добре, макар че срещнахме един от по-слабите тимове в шампионата. Начинът, по който играхме против Лудогорец и част от метода, по който играхме през днешния ден, е може би ветропоказателят за това каква игра би трябвало да демонстрираме. В последните два мача играхме в тази скица поради профилите на играчите, с които разполагам. Днес отбраната ни игра много високо и открадна много топки, съумя да понижи празните пространства за съперника. Това е нещото, което желая да виждам и през днешния ден тримата в защита се оправиха чудесно ”, сподели Илич след срещата.

„ Работата на нападателите е да вкарват. Радвам се че Назон и Морено вкараха по два гола. Шагоян също вкара, само че голът му беше анулиран. Имахме още доста обстановки да осъществяваме. Донякъде не успяхме поради нарцисизъм в част от играчите, само че това е разбираемо. Предстоят ни много мачове в идващите дни. Имаме потребност от всички играчи. Предстои ни едно от най-тежките гостувания, само че в случай че ЦСКА желае да се бори за купата, би трябвало да печели тези мачове. Мисля, че атмосферата е още една причина играчите да покажат своето по-добро лице и да реализират успеха ”, добави сърбинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР