Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски бе доволен от категоричната победа

...
Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски бе доволен от категоричната победа
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Направихме малка стъпчица към върха

Наставникът на ЦСКА Росен Барчовски бе удовлетворен от безапелационната победа над Левски с 94:77 в мач №1 от четвъртфиналната серия сред двата тима. Ето какво сподели треньорът на " армейците ", които поведоха с 1-0 в серията преди втория дуел в петък в зала " Универсиада ":
 ЦСКА размаза Левски в първия мач от плейофите ЦСКА размаза Левски в първия мач от плейофите
" Справихме се. Не мога да укривам, че съм удовлетворен. В плейофите се играе на победи и загуби. Доволен съм. Знам, че задоволството обаче е доста огромна неточност, тъй че и това споделих на играчите. Направихме една дребна стъпчица по пътя към върха. Играхме по-добре, успяхме да лимитираме стрелбата им за три точки. В нахлуване дублират Зейн Ноулс, обаче се отварят доста пространства за пробиви. В петък чакам тим, който ще се бори доста крепко, само че ние също няма да излезем да чакаме трети мач. На мача за Купата те имаха извънреден % от тройката, само че през днешния ден не им вървеше толкоз стрелбата. Ако им влязат два-три шута мачът ще стане различен и тогава тактиката няма да е по-различна, само че тактиката ще е по-различна.

Една от аргументите за дребната посещаемост е, че залата е дребна като потенциал и допускам, че има ужасно доста хора се притеснавят от това нещо - дали ще има места. Видяхте в " Арена София " защо знамение ставаше въпрос. Хората са зажаднели да влязат в съвременни и огромни уреди. Борим се за тази аудитория. Няма да стане елементарно. Трябва да си създадем баскетболна аудитория, а това става с победи, резултати и търпеливо ", сподели Барчовски.

Какво още сподели Росен Барчовски, може да чуете в прикачения видеоклип.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР