Наставникът на ЦСКА - Люпко Петрович даде официалната си пресконференция

...
Наставникът на ЦСКА - Люпко Петрович даде официалната си пресконференция
Коментари Харесай

Люпко Петрович: Зоря е напълно преодолим съперник, очаквам много битка по терена

Наставникът на ЦСКА - Люпко Петрович даде формалната си конференция преди утрешната борба сред " армейците " и Зоря (Луханск) oт третия прелиминарен кръг на Лига Европа. Опитният експерт е на мнение, че украинците са изцяло реализуем противник, който ще предложи доста борба по целия терен.
 За две години ЦСКА може да направи това в Европа, което Левски за 10
За две години ЦСКА може да направи това в Европа, което Левски за 10

Вижте защо става въпрос

Петрович изрази ненапълно своето страдание, че " алените " няма да домакинстват на " Българска войска ", а на националния стадион " Васил Левски ".

" Не сме се подготвили добре, защото нямахме време и опция да работим за характерна тактичност . Знаем, че предходната година Зоря са били участник в Лига Европа. Осиек е в предишното, а Зоря е нашето бъдеще. Те са характерен украински отбор. Подготвени са както физически, по този начин и тактически. Очаквам доста битка , точно тук може да се търсят допирните точки с предходния ни конкурент. Искат да реализират триумфи със свои лични фрагменти ".
 Аспарух Никодимов: ЦСКА има резултати при Петрович, само че играе отбранително даже против Ботев (Враца)
Аспарух Никодимов: ЦСКА има резултати при Петрович, само че играе отбранително даже против Ботев (Враца)

" Лудогорец е най-сработен "

" Зоря е изцяло реализуем противник. Имаме задоволително опитни играчи . Определено се усеща отмалялост. Дано се подготвим добре за утрешния мач. В турнирния мач с Ботев (Враца) бях заставен да употребявам Евандро и Тиаго. За жал нямаме задоволително качествени играчи, които да решат даден мач. В момента имаме група от 15-16 футболисти , с които да опитаме да поддържаме равнището ".
 Снимка 437661
Източник:

" Пинто напусна контузен последната подготовка. Турицов се завърна и игра 60 минути с Осиек. Евандро също беше болен, само че това не му попречи да се завърне и означи гол против Ботев (Враца). Може да решим проблемите в офанзива, в случай че играя аз! Очаквам от Али Соу да стартира да бележи . Дано тичането му и неговото себераздаване бъдат възнаградени най-накрая с гол. Албентоса е отлична форма, тъй като е експерт . Подготвял се е с персонален кондиционен треньор, а и въпреки всичко приказваме за доста първокласен футболист, приближаващ от Испания ".
 Добра вест за ЦСКА - Зоря идва без огромната си звезда!
Добра вест за ЦСКА - Зоря идва без огромната си звезда!

Хромов не попадна в групата

" Това, че имат българин в треньорския щаб на Зоря, може би ще им даде преимущество. Централният им нападател е висок широкоплещест, крепък. Скача добре. Другият им класен футболист Громов пък не пътува с клуба. В отбрана мога да отлича Михайличенко и Шербенко. Но не са единствено те, от всички в тима им може да се чака да се показват на доста положително равнище ".

" Минус е, че няма да играем на " Българска войска ". Направихме всичко допустимо да домакинстваме на нашия стадион, само че не стана. Проблемът е, че имаме тежък път до групите в Лига Европа. Ако отстраним Зоря ще се надигнем против доста мощни противници. Имахме дълго време за подготовка, само че някои играчи пристигнаха по-късно, други бяха контузени. Осиек е победил Зоря с 4:0 в контрола, да, само че това е бил вторият отбор на украинците , това ми го сподели персонално треньорът на хърватите Скендер. Ролята на треньора и играчите е задоволително значима за резултатите на тима ".
 ЦСКА още веднъж провежда екскурзия за почитателите, цените са същите
ЦСКА още веднъж провежда екскурзия за почитателите, цените са същите

Каквито бяха за мача с Осиек
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР