Наставникът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, даде пресконференция преди

...
Наставникът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Пенев: За нас всеки мач е решителен, първото място показва, че сме на прав път

Наставникът на ЦСКА 1948 - Любослав Пенев, даде конференция преди мача против Черно море от 13-ия кръг на efbet Лига в неделя. „ Червените “ са водачи във краткотрайното класиране, а Пенев показа, че желае от своя тим да продължи да играе по същия метод, тъй като първото място демонстрира, че отборът върви по верния път.

„ Ще е нужно това, което правихме досега - да играем по верния и положителния метод и да осъществяваме основаните обстановки. Черно море е сериозен тим с добър треньор и го демонстрира през последните години. Футболистите са под негов надзор и това демонстрира Илиан през всичките тези години доста сполучливо “.

„ Предстои ни следващ мач със сериозен противник. Ще подходим по същия метод. Ние сме към края на първия полусезон. За нас всеки идващ мач е съдбоносен, не желая да мислим за зимната подготовка. Стъпка след стъпка, това е нашата философия. По този метод би трябвало да работим “.

„ Концентрирани сме върху утрешния мач, нищо друго не ни интересува. Всеки си гони интереса в шампионата. Момчетата работят добре, играят групово, което е доста значимо. Това желая от тях. Всичко върви обикновено и те се оправят доста добре. Дай Боже да продължим в тази линия и съм сигурен, че задачите ще бъдат реализирани. Резултатите са налице, само че не би трябвало да се задоволяваме с това “.

„ Освен Чочев, имаме доста други футболисти, които в един миг биха се озовали в чужбина при добра оферта. Не бих спрял нито един футболист да се развива, само че при избрани условия, несъмнено. Искам да имаме повече българи, които играят в чужбина. Това обаче минава през сериозна подготовка тук “.

„ Всеки тим желае да има футболист като Чочев, който е ефективен полузащитник. Имаме голмайсторски капацитет, само че не го осъществяваме все още. За мен не значимо кой ще вкара гол или ще направи асистенция. Важно е да играем отборно и да преследваме крайната цел “.

„ През лятото почивката беше доста къса, някои получиха повече почивни дни. Разбира се, че това ще бъде коменсирано в тази зимна пауза. Играчите ще имат поевче време за отмора. В началото на януари се събираме и започнваме зимна подготовка. Всичко е съобразено “.

„ Няма напрежение от това на кое място се намираме. Имаме си стратегия, която следваме, и проект, който изпълняваме. Първи сме от много време, което значи, че сме на верния път, само че това не би трябвало да вкарва напрежение в нашите редици. Трябва да продължим по този метод “.

„ Няма причина, която да ни тревожи. Да не забравяме, че това е краткотрайно класиране, няма гаранция. Наблюдаваме футболисти, предстоят договаряния с тях. Имам предпочитание да бъдат привлечени няколко играчи през зимния трансферен прозорец. Искам да има конкуренция в тима “, показа Пенев на своята конференция в събота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР