Наставникът на ЦСКА 1948 Елиас Хараламбус сподели очакванията си преди

...
Наставникът на ЦСКА 1948 Елиас Хараламбус сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Треньорът на ФКСБ: Излизаме за победа срещу ЦСКА 1948, равенството също е опция

Наставникът на ЦСКА 1948 Елиас Хараламбус показа упованията си преди утрешния дуел от втория квалификационен кръг на Лига на конференциите с ЦСКА 1948. Той е безапелационен, че щабът му е разучил мощните и слабите страни на „ алените “. 

" Това ще е първи мач в Европа за сезона. Вече започнахме шампионата с две победи. Утрешният мач е първото полувреме на този конфликт, а второто полувреме ще бъде реваншът в Румъния. Анализирахме тима на ЦСКА и мисля, че свършихме работата си. Ще дадем всичко от себе си и се надявам, че ще излезем като спечелили. Запознати сме с съперника. Наблюдавахме някои от другарските им срещи. ЦСКА е извънредно спретнат и проведен тим. Вярвам в моите играчи и знам, че са в добър психически миг ".

" Равенството постоянно е алтернатива, само че когато си го поставиш за цел, ти излизаш да го постигнеш. Ние обаче ще дадем всичко от себе си и идваме за победа. Ще забележим какво ще се получи. Не съм осведомен с изказванията на господин Бекали. Вие знаете, че той е извънредно почитан и оправдателен човек ".

" Жалко е, че Джокович няма да вземе присъединяване в срещата, само че имаме задоволително дълга пейка, с цел да може всеки един да бъде сменен. Няма нито един сигурен титуляр в тима. Отборът ни е в начална фаза на шампионата и е извънредно мъчно да запазим интензитета си през всички 90 минути. Имаме собствен личен жанр на игра във всеки един мач. Не мога да разкри елементи по какъв начин ще играем ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР