Наставникът на Тотнъм Антонио Конте не скри разочарованието си след

...
Наставникът на Тотнъм Антонио Конте не скри разочарованието си след
Коментари Харесай

Конте с коментар готов ли е Тотнъм за титлата

Наставникът на Тотнъм Антонио Конте не скри разочарованието си след домакинската загуба с 0:2 от Астън Вила в мач от 18-ия кръг на Висшата лига. Италианецът приказва и за упованията към отбора в борбата за купата на Англия.  

„ Не съм отчаян от представянето. От началото до края видях верните отдаденост, предпочитание, интензитет и потребност от бягане. Ако ме питате, ще ви кажа, че футболът е малко чудноват. Ако ме питате, ние доминирахме в мача. През първата част не създадохме положения, тъй като срещнахме отбор, който се защитаваше много надълбоко. След това нямахме шанс и получихме гол, което се отрази върху доверието на играчите “, сподели италианският специиалист.

„ По отношение на капацитета на клуба не преставам да дублирам, че направихме знамение. Защо ли? Защото играхме единствено в един шампионат с 12-13 футболисти, които нямаха травми в последните 15 мача и използвахме единствено най-хубавите си играчи. Арсенал събра единствено 4 точки повече и приключихме с 20 по-малко от Манчестър Сити. Сътворихме знамение и знаех каква е обстановката. Бях доста явен към клуба, а през лятото хората говореха за Тотнъм като за кандидат за купата. От моя опит беше малко бясно да чета тези неща, само че би трябвало да го приемеш “, сподели Конте по отношение на борбата за купата в Англия.

„ Искам да съм почтен и доста явен. Казах това на клуба, показах своето мнение. Феновете заслужават най-хубавото. Може би да останем пети е най-хубавото. Може би да сме шести, седми, пети или четвърти е най-хубавото. За да станеш претендент за купата, нужни са ти солидни основи, 14-15 мощни играчи и младите футболисти, които да се развиват. Също по този начин всеки сезон да добавяш двама играчи, само че за тях да инвестираш 60-70 млн. паунда, с цел да покачат равнището на тима ти. Хората си мислят, че ти пристигаш и по този начин побеждаваш. Ако хората не са привикнали с това, ти би трябвало да създадеш тази обстановка, тъй че са нужни време и самообладание “, разяснява Конте на конференцията си след срещата.


















16:00 02/01 18:00 02/01 19:30 02/01 20:00 02/01 22:00 02/01 16:00 01/01 18:30 01/01






























--> -->

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР