Наставникът на Станислав Генчев сподели след головото равенство 2:2 с

...
Наставникът на Станислав Генчев сподели след головото равенство 2:2 с
Коментари Харесай

Генчев: Тази година ЦСКА ще ни бъде доста сериозен конкурент за титлата

Наставникът на Станислав Генчев показа след головото тъждество 2:2 с, че се е получил зрелищен мач, от който най-доволни са останали феновете. Генчев е на мнение, че тази година " алените " ще бъдат сериозен съперник на " орлите " за купата.

" Мисля, че от днешния мач най-доволни останаха феновете. Видяха 4 гола и доста положения пред двете порти. През първото полувреме водихме в резултата и играта. През второто ЦСКА доста ни превъзхождаше. Първият гол беше позволен след доста груба наша неточност. Това даде спомагателен подтик на тима на ЦСКА. ЦСКА демонстрира израстване. Лошото е, че в обособени моменти не успяхме да се противопоставим по нужния метод. Марин влезе от скамейката и съумя да означи гол. Почти всички обстановки ги сътвори Ману. Футболисти, които влязоха от скамейката. Тази година ЦСКА ще ни бъде много сериозен съперник за купата ".

" има извънредно сериозен треньор. Имат съществено израстване от предишния шампионат. Очаква ни тежък дуел. Липсата на се усеща. Това въздейства отрицателно. Доколкото успяхме, внесохме в тима това, което той желае. Знаем, че положението му се усъвършенства и се надяваме още идната седмица да е с нас ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР