Наставникът на Станислав Генчев говори след поражението с 0:2 за

...
Наставникът на Станислав Генчев говори след поражението с 0:2 за
Коментари Харесай

След загубата: Генчев призна за травма на Десподов и за ужасяваща новина

Наставникът на Станислав Генчев приказва след провалянето с 0:2 за неговия отбор от ЦСКА 1948. " Орлите " бяха с човек по-малко съвсем през цялото време и това разреши на съперника им да ги надиграе ( ). Освен това Генчев разкри доста неприятна вест, като призна, че има съществени подозрения, че смененият наложително Бърнард Текпетей ще отсъства за дълго време.
" Въпреки че рано останахме с 10 футболисти... доста хора са печелили и с 10 души. Имаме класа и не чаках съперникът да сътвори толкоз доста, а ние не създадохме голови положения. Доста изненадващо за мен бе, че не намерихме пътя към противниковата врата.
Десподов отсъства поради травма, не е получавал отмора. Не можем да търсим оправдания, ще проучваме аргументите, с цел да не се повтарят повече неточности. Текпетей получи удар от неприятелски нападател и има съществени подозрения, че ще отсъства дълго време. Сисиньо се надявам по-скоро да е подготвен.
Загубите са част от играта. Трябва да почистим грешките и да подхождаме по-съсредоточено в идващите мачове " - съобщи Генчев.
Старши треньорът на противника обяснимо бе на противоположния полюс и остана удовлетворен от триумфа. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР