Наставникът на Спартак Варна Валентин Илиев коментира някои теми около

...
Наставникът на Спартак Варна Валентин Илиев коментира някои теми около
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Очаква ни сериозен мач, но ние винаги излизаме за победа

Наставникът на Спартак Варна Валентин Илиев разяснява някои тематики към тима преди дуела против Янтра Габрово в мач от Втора лига. Специалистът отличи настройката на играчите си и прикани за себераздаване на всеки един футболист.

" Моите упования са постоянно за победа. Нищо не е по-различно. Очаква ни сериозен и нападателен тим. Всичко зависи от нас. Трябва бързо и ясно да разберем, че няма да е елементарно. Нужно е геройство и себераздаване. Не единствено от 7-8 индивида, а от всички. Когато го осъзнаем това, ще имаме по-положителни резултати ", стартира той.

" Не би трябвало да вършим взаимни отстъпки. Ще страдаме поради грешките си. Мачът с Янтра не се разграничава с нищо от другите срещи. Всичко зависи от нашата конфигурация и държанието, което демонстрираме на терена. Всяка загуба боли. Не ми е прелестно, само че нямаме време да навеждаме глави. Предстои идващ мач ", добави треньорът на Спартак Варна.

" Силно се надявам в този момент да имаме една добра самокритика. Трябва да изглеждаме по напълно друг метод. Двубоя със Своге го загубихме най-много поради отношението ни към мача. Това не би трябвало да се повтаря. Повече няма да разреша на никого да не се раздава на терена ", приключи Илиев.

Повече може да чуете и видите във видеото!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР