Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков, сподели след загубата с

...
Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков, сподели след загубата с
Коментари Харесай

Киселичков: Пирин се възползва от грешките ни

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков, показа след загубата с 1:3 от Пирин в Благоевград, че домакините са изиграли мача по-грамотно. Специалистът призна, че отборът му е позволил многo обикновени неточности в защита, които са коствали най-малко точката в срещата. 
 Пирин завоюва дербито на дъното против Спартак (Вн) и записа първи триумф при Христо Янев Пирин завоюва дербито на дъното против Спартак (Вн) и записа първи триумф при Христо Янев
" Честитя успеха на Пирин. Бяха с една концепция по-агресивни при започване на мача. Допуснахме обикновени неточности. Мачът стана доста сложен за нас, сега, в който допуснахме втория гол. Опитахме се да се върнем, само че по-късно допуснахме трети гол след нова наша неточност. Пирин изигра по-грамотно мача и се възползваха от нашите неточности. Ние не успяхме да се възползваме от техните ", стартира Киселичков.

" Няма по какъв начин тимът да не бъде съсредоточен. Това е футбол и се позволяват неточности. Футболистите са хора и позволяват неточности. Ние допуснахме малко повече неточности от Пирин. Дойдохме с концепцията да се представим добре. Грешките ни не се дължат на липса на централизация. Успяхме в мачовете против мощни тимове да не ги загубим, даже имахме шансове и да спечелим. Мога да кажа, че тимът стартира да се развива в вярна посока. Поизчистихме доста от нещата, само че в доста от мачовете позволяваме непредизвикани неточности, които ни костват точки. Днес това още веднъж се случи ".

" Сезонът ще бъде сполучлив, в случай че Спартак успее да се стабилизира през втория полусезон и успеем да резервира мястото си в елита. Срещу Струмска популярност за Купата на България желаеме да се представим добре и да отстраняваме тима от Радомир и да изиграем още един мач в шампионата. Нашата цел е да се представим добре, да се стабилизираме и да останем в групата. Няма обаче да подценим нито един мач от Купата ", изясни експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР