Наставникът на смята, че отборът му е можел да стигне

...
Наставникът на смята, че отборът му е можел да стигне
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Ако имахме малко късмет, можеше да сме близо до топ 3, никой не ме е търсил за националния

Наставникът на счита, че тимът му е можел да стигне до нещо по-различно по време на загубата с 0:1 от. Специалистът е на мнение, че в случай че в някои мачове тимът е имал шанс, отборът можеше да е покрай тройката на класирането.

“Съжаляваме, че през днешния ден изпуснахме обстановки, които против Лудогорец няма по какъв начин да вземеш нещо, в случай че не ги вкараш. Като цяло не мога да съм неудовлетворен от играчите, само че в моменти при завършването на офанзивите можеше да се представим по-добре. Неприятно е, че ни вкараха от статично състояние, само че това е част от играта. Имахме обстановки, в които да се върнем в мача. Почти идентична е обстановка по повод в топ 6 тази година, както и през предходната. Ако в някои мачове имахме повече шанс, можеше и да сме покрай топ 3. Надявам се втория полусезон да влезем добре и най-после каквото се случи”, сподели Илиев.

Наставникът също по този начин съобщи, че няма нищо правилно към слуховете за оферта към и опцията той самият да поеме националния тим.

“За Курьор няма нищо съответно, а единствено клюки. Няма питане за мен за националния тим. Ние с моя щаб изпитваме наслаждение от работата си в Черно море и в този миг не мисля нищо друго. Мисля да починем, доколкото можем”, съобщи още Илиев. efbet Лига 16 кръг, неделя 13 декември  Лудогорец 1:0краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР