Наставникът на Славия Златомир Загорчич сподели след успеха с 2:1

...
Наставникът на Славия Златомир Загорчич сподели след успеха с 2:1
Коментари Харесай

Загорчич: Вече тръгваме нагоре

Наставникът на Славия Златомир Загорчич показа след триумфа с 2:1 над Септември (София), че е удовлетворен от резултата, само че не и от играта на своя отбор. 
18  Септември (София) 1:2 Славия
„ Трудно пристигна успеха. Не мога да съм удовлетворен от играта, само че от резултата съм удовлетворен. Ядосах се след гола, който допуснахме в края на мача. На момчетата им би трябвало време. Имаше доста промени при нас след напускането на избрани хора. Убеден съм, че футболистите ще влязат във форма. Отборът няма чак толкоз огромен опит. Само Виячки и Галин Иванов са на по-голяма възраст. Не можем да вкараме гол, в случай че съперникът не направи неточности. Вече тръгваме нагоре. Постоянно приказваме за Топ 6. Всеки мач е значим за нас и мислим за Локомотив (Пловдив). Надявам се, че ще успеем да спечелим против тях. Важно е да излезем със самочувствие “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР