Наставникът на Славия – Златомир Загорчич, остана доволен от резултата

...
Наставникът на Славия – Златомир Загорчич, остана доволен от резултата
Коментари Харесай

Загорчич: Вече тръгваме нагоре

Наставникът на Славия – Златомир Загорчич, остана удовлетворен от резултата против Септември, само че не и от играта на „ белите “. Той подчертава, че отборът му „ към този момент потегля нагоре “ и гледа самоуверено към мача с Локомотив Пловдив.

„ Трудно пристигна успеха. Не мога да съм удовлетворен от игра, от резултата – да. Дори се ядосах при гола, който получихме най-после на мача. Спадна концентрацията. Един мач с доста единоборства. Вкарахме два гола и да спечелим “, стартира Заги.

„ Ще намерим успеваемостта в офанзива. На тези момчета би трябвало време, имаше промени при нас и имахме потребност от напусналите ни хора. С тези, които разполагаме в този момент, съм уверен, че ще влязат във форма. Това, което Влади през днешния ден съумя да вкара, ще разчитаме и на него за идващите мачове, както и на Ахмед “.

„ Целият ни тим няма опит, с изключение на Галин и Виячки. Останалите са по-малки, само че на футболни години. Няма да може да вкараме гол, в случай че съперникът не направи неточност. Като ние вършим неточности, и ние получаваме. Вече тръгваме нагоре. Разбира се, че с Локо Пловдив ще впрегнем всичките си сили, всеки мач е значим за нас. Те са добър тим с положителни играчи. Надяваме се да успеем да спечелим против тях. Искам да излезем със самочувствие и експанзия и да успеем да победим “, приключи Златомир Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР