Наставникът на – Шави Ернандес, буквално е останал „без думи“,

...
Наставникът на – Шави Ернандес, буквално е останал „без думи“,
Коментари Харесай

Умопомрачително: Дембеле шокирал Шави с желаната от него заплата

Наставникът на – Шави Ернандес, безусловно е останал „ без думи “, откакто е научил желаната заплата на Усман Дембеле да остане при „ блаугранас “. Офанзивният френски футболист е поискал кошмарните 850 хиляди евро на седмица, с цел да продължи кариерата си на „ Камп Ноу “.
Френският национал е с изтичащ контракт с клуба от Каталуния в края на сезона, а Барселона не може да убеди футболиста да преподпише своя контракт. Особен интерес към услугите на Дембеле има от британски клубове, а Манчестър Юнайтед, Нюкасъл Юнайтед и Ливърпул са трите най-спрягани тима за привличането на международния първенец с Франция от 2018-а година.
Според немския публицист Флориан Плетенберг, Дембеле е поискал умопомрачителните 850 хиляди евро на седмица, с цел да преподпише с Барса. Това е шокирало Шави, който продължава да упорства пред управлението на Барселона, че желае да продължи да работи с Дембеле.
Атакуващият футболист е в мощна позиция за себе си да изисква повече пари поради обстановката с контракта му, само че тази сума е непостижима в този миг за Барселона, както и за редица други грандове на Стария континент. Ако някой тим се разбере с Дембеле да му дава сходна заплата, то френският футболист ще получава по 46 млн. Евро на годишна база.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР