Наставникът на Рома – Жозе Моуриньо, ще даде официална пресконференция

...
Наставникът на Рома – Жозе Моуриньо, ще даде официална пресконференция
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО: Брифинг на Моуриньо преди ЦСКА

Наставникът на Рома – Жозе Моуриньо, ще даде публична конференция преди мача на „ джалоросите” с родния ЦСКА от групите на Лига на конференциите.

„ За нас е значимо да победим с концепцията, в случай че победим, да бъдем първи. Ако Будьо победи също, ще останем втори, само че това, което зависи от нас, ще го създадем. Знам, че ще бъде мъчно с ЦСКА, тъй като те заслужават повече точки от настоящия им актив. Срещу нас ни затрудниха в Рим, само че ние би трябвало да победим”, стартира Жозе Моуриньо.

„ Утрешният резултат не е от изключително огромна значимост, защото сме се класирали към този момент. Важно е дали сме първи или втори. Амбициите са ни да продължим напред, в този момент идват осем тима от Лига Европа. Ще забележим какво ще се случи, само че имаме упоритост да стигнем колкото се може по-напред”, продължи португалският експерт в зала „ Родина” на „ Васил Левски”.

„ Не мисля, че времето ме е трансформирало доста. Може би съм станал по-спокоен, само че считам, че имам същата обич към футбола. Не ме е трансформирало доста времето. През 2004-а година имах щастието да спечелим Шампионска лига, само че през днешния ден играем в Лига на конференциите и желая Рома да завоюва това съревнование, тъй като е първо. Ако го създадем, ще останем в историята”, подчертава Моуриньо.

„ 80-те и 90-те години бяха златни години за българския футбол. Имахте положителни футболисти, които играеха из цяла Европа и аз имам доста положителни мемоари оттогава. Хората, които познавах и специфичното отношение, което имам към Стойчо, който също идва като мен от дребен град, се резервираха до през днешния ден. Те бяха с изключение на положителни футболисти, а и положителни хора. Всеки път, когато съм в България, се усещам вкъщи. Онова потомство беше доста огромно. После отидох в Барселона и срещнах футболист №1 в света – Христо Стоичков. Чувствам ви като другари, само че на следващия ден няма да усещам хората против мен като такива, защото излизаме за победа”, приключи Жозе Моуриньо.



Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР