Наставникът на Рома Жозе Моуриньо нямаше как не бъде доволен

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо нямаше как не бъде доволен
Коментари Харесай

Моуриньо: Трябват ни още 5-6 точки, за да си гарантираме класирането напред

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо нямаше по какъв начин не бъде удовлетворен след безапелационната победа с 3:0 над Зоря Луганск в мач от група C на шампионата Лига на конференциите.

Според португалеца резултатът е най-съществен в този мач, като „ вълците “ към този момент имат две победи от два мача и се откъснаха на върха в групата, където е още и родният отбор на ЦСКА.

„ Резултатът ми харесва, а той е най-съществен в последна сметка. Преди няколко дни доминирахме против тим, който се опитваше да наподобява дребен, само че все пак загубихме. Днес победихме, а това е най-важното. Трябват ни още 5-6 точки, с цел да си подсигуряваме класирането напред. Успях да дам отмора на някои играчи, нямаме нови контузени, тъй че всичко е положително “, сподели Моуриньо.

Той направи някои промени в състава си, а една от тях бе включването на младока Ебрима Дарбо, който остави отлични усещания, като се регистрира с брилянтна асистенция за гола на Ел Шаарауи.

„ Дарбо игра доста добре. Той даде баланс на тима и бе мощен в задържането на топката. Хареса ми и придвижването му в отбрана. През второто полувреме желаех да дам късмет за изява и на Амаду Диавара. Крис Смолинг си споделяше добре с останалите бранители, а това също е хубаво “, съобщи още Португалеца.

"After a defeat it’s always important to get back out there and try to win the next one. We managed that today, but now obviously we want to take that form back to Serie A... "

— AS Roma English (@ASRomaEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР