Наставникът на Рома - Даниеле де Роси, изрази задоволството си

...
Наставникът на Рома - Даниеле де Роси, изрази задоволството си
Коментари Харесай

Де Роси: Трябва да се уверя, че ще продължим да играем по същия начин

Наставникът на Рома - Даниеле де Роси, изрази задоволството си от безапелационната победа с 4:1 като посетител  на Монца от 27-ия кръг на италианската Серия А. Легендата на „ вълците “ съобщи, че играчите му би трябвало да продължат да се показват по този метод.

„ Ако това, което видяхме довечера е Рома, би трябвало да се уверя, че можем да играем по същия метод в четвъртък, след това в идващия мач и по този начин нататък. Това е група обединена от преди, не съм правил нищо по този въпрос. Опитвам се да съм почтен с играчите и да се отнасям с тях човешки на първо място и по-късно играчите да виждат, в случай че нещо не ми харесва. Очевидно имам преимущество, защото към този момент познавам някои от тях, бях техен съотборник и те ми се довериха елементарно “, сподели Де Роси.

Въпреки позитивите, треньорът на Рома посочи и някои недостатъци, които е забелязал от началото на престоя си в тима.

„ Въпреки отличното показване, има и някои негативи. Не допуснахме центрирания от външността, само че някои дълги подавания ни изненадаха отбраната ни. Трябва да работим върху тези обстановки, въпреки че тимът към този момент е по-стабилен и с по-изнесена преса от преди идването ми. Колкото повече играеш против мощни съперници, толкоз повече ще си припомняш, че не си съвършен “, добави Де Роси.

Our latest win over Monza has entered the history books as the 1300th win by the club since Serie A has been played as a unified championship!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР