Наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана разочарован от загубената

...
Наставникът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана разочарован от загубената
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Трябва да бъдем по-добри в понеделник

Наставникът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров остана отчаян от изгубената втора четвърт с 10:28, която бе в основата на загубата на самоковци от Черноморец със 73:79 в първия мач от полуфиналната серия в НБЛ. 
 Дежавю: Тъкър още веднъж разпиля Рилски състезател и Черноморец поведе в серията Дежавю: Тъкър още веднъж разпиля Рилски състезател и Черноморец поведе в серията
" Ние започнахме доста добре, само че втората четвърт просто се получи страшна огромна амплитуда - 28:10. Там имахме проблеми в нахлуване и макар че по-късно ненапълно се върнахме, просто не успяхме да лимитираме Джордан Тъкър. Очевидно е, че той за нашето равнище е много класен играч, вкара много сложни стрелби. В моменти, в които правехме положителни отбрани, той вкарваше през ръка. Туту има нормалните 12 асистенции, като ги разигра. 

Заслужено ни победиха. За да спечелим втория мач, би трябвало да играем по-добре. 73 точки са прекомерно малко, с цел да спечелим този мач. Може би имаше пренавиване. Трябва да играем по-хладнокръвно и мъдро. Ако сме по-концентрирани и по-дисциплинирани, можем да победим. Ще се подготвим и би трябвало да бъдем по-добри в понеделник ", съобщи Хаджисотиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР