Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не смята да отклонява

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не смята да отклонява
Коментари Харесай

Зидан: С радост ще говоря за Неймар след 10 дни

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не счита да отклонява вниманието си преди финала в Шампионската лига против Ливърпул. По тази причина треньорът на „ белия балет” съобщи, че е подготвен да разисква слуховете, които пращат Неймар в неговия отбор, след 10 дни.

Неймар не вирее на френска земя, отново се прибира в Бразилия

Реал и Ливърпул излизат един против различен в Киев за най-ценния клубен трофей в Европа на 26 май. В дните до срещата мадридчани имат да изиграят един финален турнирен мач против Виляреал в Ла Лига, а след това фокусът им се насочва напълно към конфликта в украинската столица.

Това обаче не пречи непрекъснато да дохвърчат информации, че Неймар ще смени Пари Сен Жермен с Реал през лятото. Само преди година парижани удивиха света на футбола, като заплатиха 222 милиона паунда за бразилския нападател.

ПСЖ дочака - Неймар най-накрая тренира

„ Не мисля да приказвам повече за състезател, който не е измежду моите”, безапелационен беше Зидан. „ Имаме 10 дни и 2 мача до края. След това ще приказваме по тази тематика колкото пожелаете.”

Зидан също по този начин направи къса равносметка на сезона дотук, като отхвърли да го дефинира за неуспех акцията, в която Шампионската лига е единственият аспект за трофей. „ Една година тук е все едно 10 на което и да е друго място. Не мисля, че сезонът е изгубен, в действителност тъкмо противоположното. Играчите се усъвършенстваха толкоз доста. Всички се надяват да играят повече, само че годината е доста позитивна”, добави Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР