Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди утрешния полуфинал

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди утрешния полуфинал
Коментари Харесай

Анчелоти: Кристиано и Бейл винаги ще са в сърцата на мадридистите, имам лични проблеми с Гатузо

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приказва преди утрешния полуфинал за Суперкупата на Испания сред неговия отбор и Валенсия, който ще се играе в столицата на Саудитска Арабия Рияд.

Италианецът приказва за предходния мач на Кралския клуб с Виляреал в Ла Лига, изгубен с 1:2: “Не се защитавахме добре. Трябва да упорствам и да работя върху този аспект. Възможно е някои играчи да са били наранени от Световното състезание. Трябва да забележим какво ще се случи на следващия ден, това ще бъде доста значим мач ”, стартира Анчелоти.

Италианецът засегна и тематиката, че в мача с Виляреал “лос бланкос ” излязоха без нито един испански състезател в стартовите 11. “Нула испански играчи в единадесеторката? Това беше нещо инцидентно. Реал Мадрид е повсеместен тим, на целия свят. Това е клубът, който създава най-вече испанци за испанския футбол ", разяснява той.

Помолен да разяснява още веднъж прехвърлянето на Кристиано Роналдо и вчерашното отричане от футбола на Гарет Бейл, Анчелоти отговори: “Кристиано Роналдо е легенда на Реал Мадрид, също като Гарет Бейл, който се отдръпна през вчерашния ден. Те постоянно ще бъдат в сърцата на мадридистите. Най-добрата проява на това, което желаят в Саудитска Арабия, е наличието на Кристиано тук ".

Треньорът на Кралския клуб разяснява и връзките си с наставника на Валенсия Дженаро Гатузо, на който бе треньор в Милан: ”Гатузо? Имахме доста красиви мемоари дружно. Имаше персонални проблеми сред нас и не желая да приказвам за това ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР