Наставникът на РБ Лайпциг Марко Розе говори преди мача на

...
Наставникът на РБ Лайпциг Марко Розе говори преди мача на
Коментари Харесай

Треньорът на РБ Лайпциг: Вече никой не смята Унион за аутсайдер

Наставникът на Република България Лайпциг Марко Розе приказва преди мача на отбора си с приятната изненада в Бундеслигата Унион (Берлин) на следващия ден.

“Не знам дали са дребен клуб, само че са в лигата към този момент няколко години и вършат седемцифрени прехвърляния, тъй че допускам печелят положителни пари “, съобщи на конференция по-рано през днешния ден старши треньорът на Република България Лайпциг.

“На някакъв стадий се отърваваш от прозвището новобранец с положителното си показване. Сега Унион (Берлин) е пълновръстен член на Бундеслигата “, разяснява още Розе.

Унион завоюва всичките си пет мача от началото на 2023 година, в това число записа четири следващи триумфа в шампионата на Германия. “Мисля, че това е справедливо. Говорим за тим, който взима положителни решения на трансферния пазар, притегля играчи, които подхождат на клубната философия, а това води до качество на терена “, продължи Марко Розе, чийто тим завоюва шест от последните си осем срещи в Бундеслигата.

“Утре няма да ни е по никакъв начин елементарно, тъй като противникът също е в добра форма. Започнахме годината на равнище, продължихме към четвъртфиналите за Купата.Трябва да сме представяме устойчиво на всички фронтове. Унион е мощен и добре проведен отбор, доста нападателен. Не можем да си позволим подценяване, а би трябвало да ги надиграем “, добави той.

Наставникът изясни още, че голмайсторът на тима Кристофър Нкунку ще пропусне дуела, а капитанът Вили Орбан, който подари стволови кафези, е под сериозна въпросителна.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР