Наставникът на Пирин Радослав Митревски говори за предаването „Домът на

...
Наставникът на Пирин Радослав Митревски говори за предаването „Домът на
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин Р. Митревски: В отбора има настроение, даже не съм и чел договора си!

Наставникът на Пирин Радослав Митревски приказва за предаването „ Домът на футбола “ по Diema sport. Старши треньорът съобщи, че за него ще е чест да се изправи против Станимир Стоилов в конфликта сред благоевградския отбор и Левски от идния кръг в efbet Лига.

Митревски, като някогашен състезател на ЦСКА показа, че няма изключително чувство преди мача със „ сините “ и добави, че за него и „ орлетата “ всеки мач е от голяма важност. Той си спомни и за времето в благоевградския отбор като настоящ футболист, когато е бил съотборник с един от совите играчи сега – Петър Занев.

„ Надявам се да продължим същата добра серия. Със сигурност Левски ги чака тежък мач. Всички мачове са по-специални. Знаем какъв треньор е Станимир Стоилов и по какъв начин играят неговите тимове. Това, че съм бил в ЦСКА няма значение. Фланелката на Пирин ми е по-важна. Докато не се спасим публично, не съм спокоен. Имаме цели и виждане за бъдещето. Продължаваме да гледаме към всеки един мач с оптимално внимание. Търсим самоусъвършенстване и чистим елементи “, стартира Митревски.

„ Нормално е да има въодушевление в тренировките. За мен това е най-хубавата допустима специалност, която може да съществува “.

„ Помня Петър от млад футболист като един безрезервен състезател. Бях сигурен, че ще направи добра кариера – по този начин и стана. Според мене пиринският дух, който е в мен и него е в колектива и раздаването. Разбира се, почитателите също са в тази сплав “, отдаде заслуженото на последователите наставникът.

„ Гледам мач за мач, не търсим по-високи цели като седмото място. За бъдещето ми може да приказва управлението. Не съм чел даже контракта си. Знам, че съм сигурен за поста до лятото – по-късно ще забележим “, продължи той.

„ Доста са положителните ни реализатори на директен свободни удари – Карачанаков, Манолев, Станоев, Занев също. От интервала му в ЦСКА. Всеки може да извърши дузпа в 90-ата минута – Йорданов, Костов. Може би бих заложил на Манолев “, съобщи с усмивка Митревски.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР