Наставникът на Пирин Христо Янев говори след загубата на орлетата

...
Наставникът на Пирин Христо Янев говори след загубата на орлетата
Коментари Харесай

Христо Янев: Липсваше ни да вкараме някоя от ситуациите

Наставникът на Пирин Христо Янев приказва след загубата на " орлетата " от ЦСКА с 0:1. Специалистът открои класата на съперника и показа, че е липсвал завършека на неговия тим.

" Липсваше ни да вкараме някоя от обстановките. Играхме против по-класни самостоятелни играчи. Като тим стояхме добре и не създадохме по-малко обстановки от ЦСКА. Говорихме си да бъдем спокойни и да не се изнервяме. Физически ЦСКА е доста мощен тим и непрекъснато играеше с топката. Имаше интервал, в който не ни позволяваха да излезем от половината си. Второто полувреме видяхте какъв брой положения създадохме. Не би трябвало да се самозаблуждаваме, знаем къде сме и против кого играем ", стартира Янев.

" Не знаем какво е положението на Преслав Йорданов, в болница е, ще забележим. Напрежението ни оказва въздействие, както и неопитността. Късметът също играе огромна роля за тези пропуски пред противниковата врата. Трябва да печелим точки там където никой не ни брои. Ако желаеме да запазим тима в Първа лига, би трябвало да се борим ", продължи наставникът на Пирин.

" Много положителни са Велев и Бенгюзов. Не считам, че се справихме по-зле и без тях. По-добре е да разполагаме с цялата група от футболисти, с цел да избера най-хубавите за дадената среща. Трябва да имаме явен игрови проект и да го следваме ", приключи Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР