Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие Галите за пореден

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие Галите за пореден
Коментари Харесай

Галгтие: Неймар е слънчев лъч в съблекалнята

Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие Галите за следващ път съобщи, че възнамерява бъдещето на тима за идващия сезон. Наставникът явно има вяра, че ще е отпред на отбора след няколко месеца, което е малко евентуално.

“Клубът, спортното управление и аз гледаме какво може да подобрим за идващия сезон. Гледаме във Франция, само че явно и отвън границата на страната. Дали ПСЖ наложително би трябвало да притегля играчи от Лига 1? Набелязали сме позиции и видове играчи ”, разяснява той.

Специалистът показа и насладата си от завръщането на Неймар. Бразилецът няма да играе до края на сезона, само че се върна в Париж и продължава възобновяване си в подготвителния център на клуба. “Неймар се завърна, а той постоянно е безоблачен лъч в съблекалнята. Носи усмивки и наслада, което е значимо ”, съобщи Галтие.

Треньорът бе запитан за какво не употребява повече млади играчи. “В съпоставяне с предходни сезони, когато ПСЖ стана първенец рано, сътрудниците ми имаха опция да интегрират млади играчи повече. Ситуацията в този момент не е такава. Имаме преднина от осем точки, само че не е задоволително. Не би трябвало да губим точки, с цел да пускаме млади играчи. Те натрупат опит. Да са част от групата им дава контакт и упражняват с играчи от международна класа всеки ден. Това е привилегия ”, сподели още наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР