Наставникът на Наполи Лучано Спалети заяви, че в клуба не

...
Наставникът на Наполи Лучано Спалети заяви, че в клуба не
Коментари Харесай

Спалети: Не мислим, че останалата част от сезона е формалност

Наставникът на Наполи Лучано Спалети съобщи, че в клуба не си мисля, че към този момент купата е извоювана и знаят, че им следва още работа преди да стигнат до трофея. Миналата седмица загубата от Лацио спря серия от осем следващи победи на неаполитанците, които на следващия ден одобряват Аталанта.

" Винаги говорите за идващите мачове, в никакъв случай за сегашното, само че ние гледаме мач за мач. Не сме толкоз самонадеяни, с цел да си мислим, че направляваме сезона, като че ли е условност. Това ще продължи до момента в който математически не е допустимо различен тим да ни настигне. Въпреки мненията на някои хора, доста е мъчно да печелиш всяка седмица в Италия ", разяснява Спалети.

" Срещу Лацио не направихме нищо неверно, само че си тръгнахме с празни ръце, тъй като те се възползваха от обстановката, както ние сме правили при някои от нашите победи. Не е нуждо да стимулирам момчетата. Те знаят доста добре какво значи тази фланелка за града и хората ", добави той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР