Наставникът на Наполи Лучано Спалети остана позитивно настроен въпреки изненадващото

...
Наставникът на Наполи Лучано Спалети остана позитивно настроен въпреки изненадващото
Коментари Харесай

Спалети намери позитиви въпреки пропуснатия шанс за Наполи

Наставникът на Наполи Лучано Спалети остана положително надъхан макар изненадващото реми 1:1 със Салернитана, което не разреши на „ партенопеите “ да подпечатат купата си в Серия А още през днешния ден. Според него тази издънка единствено ще удължи празненствата на почитателите към предстоящото продобиване на Скудетото, което може да стане още в средата на идната седмица.
 Наполи беше толкоз близо, само че късен гол го накара да изчака още за Скудетото Наполи беше толкоз близо, само че късен гол го накара да изчака още за Скудетото
„ Разбира се, момчетата са толкоз разочаровани, че не съумяха да донесат наслада на тази изключителна аудитория. Ние обаче от известно време усещаме, че тези точки са най-трудни за реализиране на психическо равнище и лишават нещо от теб. Салернитана бяха проведени и прибрани в отбрана, което направи задачата ни още по-трудна. Също по този начин бяхме малко наивни при позволения гол. Искахме да вкараме надвит гол, с цел да зарадваме почитателите. За мен обаче това очакване единствено удължава удоволствието, защото не се усещам неловко да бъда на върха в класирането. Просто празненствата ще продължат малко по-дълго, защото съм уверен, че ще вземем тези две точки. Ще ми достави още по-голямо наслаждение да видя по какъв начин хората честват, тъй като ние мощно и ясно усещаме тяхната любов с очите и ушите си. Ние представляваме тяхната фантазия и е редно те също да я усетят.

Всички, които обичат този спорт, ще се ентусиазират, в случай че Наполи завоюва Скудетото. Това ще бъде нещо, което ще се хареса на всички с изключение на на тези, които са малко груби към нас – „ снайперистите “, които понякога „ стрелят “ по нас. Но има единствено един метод да не бъдеш подложен на критика и това е да не се занимаваш с тази работа. Но за мен това не е проблем и върша каквото би трябвало, с цел да приключим първи. Сега не сме толкоз блестящи, колкото в други интервали, и нямаме познатите качество и изясненост, които имахме в други мачове. Просто този финален километър е най-уморителен. Заслугата за триумфите ни не е моя, а на момчетата. Те постоянно вършат това, което желаеме от тях, и бяха решени да се трансфорат в обединен колектив. Такива бяха и желанията ни през днешния ден – да сътворяваме положения един за различен и да тичаме по-усърдно, с цел да оказваме помощ в отбрана. Действията като колектив е това, което ни дава мощ “, разяснява Спалети след мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР