Наставникът на Миньор Перник Красимир Петров коментира равенството на своя

...
Наставникът на Миньор Перник Красимир Петров коментира равенството на своя
Коментари Харесай

Красимир Петров: Играхме доста под възможностите си

Наставникът на Миньор Перник Красимир Петров разяснява равенството на своя тим против Струмска популярност в мач от 28-я кръг на Втора лига.

" Мачът не беше добър за нашия тим. Имахме огромен механически браг през цялата среща. Не комбинирахме добре и не успяхме да осъществим проекта за мача. Поредната уязвимост на нашия тим – има ли тъч, ние изпитваме усложнения. Така беше в Търново, както и предните мачове. Губим централизация ", стартира Петров.

" Отдавам тези неща на самочувствието на играчите от това, че нямаме точки. Трябва да печелим точки, без значение дали играта е красива, или не. Учуден съм, че не стояхме добре, когато играем напред, губихме вторите топки, бяхме надалеч от съперника. Имаше може би и напрежение у момчетата, само че това е обикновено, в случай че искаш да играеш футбол – би трябвало да има напрежение. Отборът игра много под опциите си през днешния ден ", продължи наставникът на Миньор Перник

" Дошъл съм тук да направя всичко допустимо тимът да остане във Втора лига. Виждате и какъв брой хора идват да ни поддържат, длъжни сме поради тях да създадем максимума да останем в шампионата ", приключи Красимир Петров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР