Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че нападателят Дивок Ориги

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че нападателят Дивок Ориги
Коментари Харесай

Пиоли призна, че Ориги може да стартира като титуляр утре

Наставникът на Милан Стефано Пиоли призна, че нападателят Дивок Ориги може да получи първия си мач като титуляр на отбора при утрешното посещение на Сампдория.

“Ще срещнем стабилен конкурент, който идва след две ремита против съществени тимове, както и след загуба. Затова знаем, че те ще търсят метод да се реваншират. В предходните ни гостувания направихме страховит мач в Бергамо, до момента в който против Сасуоло и Залцбург можехме да се оправим по-добре. Дали Дивок Ориги ще бъде титуляр на следващия ден? Това може да е неговият миг. Той игра и към този момент има минути в краката си. Нуждае се от още игрово време. Болката на Анте Ребич в гърба към момента не е отминала и по тази причина не може да се включва в отборните тренировки. 

Де Кетеларе? Шарле прави всичко, което желая от него. Той се вписва от ден на ден и повече, все по-добре и по-добре. Доволен съм от представянето му. Има потребност от време, с цел да ни опознае, само че го виждам спокоен. Най-новите попълнение работят добре и израстват. Те опознават своите съотборници. Това са доста отворени хора. Те дойдоха преди няколко дни и не знам дали някой от тях ще е подготвен за утрешния мач. Важното е, че те са мощни играчи ”, разяснява Пиоли на днешната си конференция. 

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР