Наставникът на Милан Стефано Пиоли коментира развитието на своя отбор,

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли коментира развитието на своя отбор,
Коментари Харесай

Пиоли: Тази година трябва да се утвърдим като конкурентоспособен отбор

Наставникът на Милан Стефано Пиоли разяснява развиването на своя тим, както и неналичието на присъединяване на “росонерите ” в европейските клубни шампионати през тази пролет.
 Милан отвя Венеция и сложи Интер напрегнат Милан отвя Венеция и сложи Интер напрегнат
“2022-а би трябвало да е годината на нашето одобряване като конкурентоспособен тим. Ще забележим дали ще можем да създадем и последната стъпка - да бъдем сполучливи. Днешният мач изглеждаше елементарен. Ние го направихме подобен, тъй като подходихме по верния метод, както и с увереност. Имаше отмалялост, тъй като травмите ни принудиха да използваме едни и същи играчи. Коледната пауза обаче ни послужи за това да възстановим силата и формата ни.

Жълтия картон на? Това беше естествена игрова обстановка, като той закъсня с битката си за топката. Щеше да е по-глупаво, в случай че си беше изкарал картона за митинг. Аз му се карам за други неща. Всеки мач е с цената на три точки, ние на мислим за тези против и. Така че, в случай че желаеме да останем на върха, би трябвало да се изправяме против всички по еднакъв метод.

Винаги съм вярвал, че е по-добре да играеш в Европа. Ние бяхме в доста сложна група. Чудесната победа като посетител на ни даде късмет да излезем от нея, само че ние допуснахме прекалено много неточности. Вярно е, че в този момент ще имаме повече време за подготовка за мачовете ни, само че бихме предпочели да бяхме останали в Европа. Миналата година направиха изключителна втора част на сезона, само че това не се дължеше единствено на отпадането им от евротурнирите. Нужно е още нещо, с цел да спечелиш 50 точки за един полусезон.

Извлякохме поука както от позитивните, по този начин и от отрицателните ни моменти. Също по този начин видяхме по какъв начин някои по-млади играчи доближиха по-високо равнище на зрялост. Например има повече централизация и зрялост, в сравнение с преди година. Макс Алегри e прав, като споделя, че са изявеният любимец за Скудетото, а останалите тимове са почти на едно и също равнище. Ние просто би трябвало да работим върху нас самите със същите възторг и интензитет. Важното за нашия жанр на игра е футболистите да изпитват наслаждение ”, съобщи Пиоли след успеха с 3:0 над.
 Милан отвя Венеция и сложи Интер напрегнат Милан отвя Венеция и сложи Интер напрегнат 9 яну | 15:18  Малдини уточни кои футболисти са покрай преподписване с Милан Малдини уточни кои футболисти са покрай преподписване с Милан 9 яну | 06:56  Пиоли: Щастливи сме, че играхме последния си мач Пиоли: Щастливи сме, че играхме последния си мач 8 яну | 13:41 Още от Футбол свят  Зидан може да поеме ПСЖ от лятото Зидан може да поеме ПСЖ от лятото 9 яну | 16:55 129 0  Трети кръг на ФА Къп: Ливърпул стигна до поврат, Моркамб води на Тотнъм Трети кръг на ФА Къп: Ливърпул стигна до поврат, Моркамб води на Тотнъм 9 яну | 16:48 8146 32  Вратарят на Челси и още един също са с COVID-19, потвърдиха от Сенегал Вратарят на Челси и още един също са с COVID-19, потвърдиха от Сенегал 9 яну | 16:46 254 0  Мане със особено послание към Салах и Кейта Мане със особено послание към Салах и Кейта 9 яну | 15:57 1962 0  Агентът на Сержиньо Дест разкри проектите му Агентът на Сержиньо Дест разкри проектите му 9 яну | 15:18 1256 0 Виж всички Водещи Новини  Трети кръг на ФА Къп: Ливърпул стигна до поврат, Моркамб води на Тотнъм Трети кръг на ФА Къп: Ливърпул стигна до поврат, Моркамб води на Тотнъм 9 яну | 16:48 8146 32  Милан отвя Венеция и сложи Интер напрегнат Милан отвя Венеция и сложи Интер напрегнат 9 яну | 15:18 11054 31  Новият треньор на Лудогорец нападна купата, пожела нови играчи на всяка позиция Новият треньор на Лудогорец нападна купата, пожела нови играчи на всяка позиция 9 яну | 11:06 16430 92  Йосиф Миладинов е №1 при младите за 2021 година Йосиф Миладинов е №1 при младите за 2021 година 9 яну | 14:09 3629 0  ФА назова Димитър Митов ФА назова Димитър Митов "сър " 9 яну | 10:26 28728 78 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР