Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, сподели впечатленията си от

...
Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, сподели впечатленията си от
Коментари Харесай

Дамбраускас: За секунди загубихме концентрация, но заслужихме победата

Наставникът на Лудогорец - Валдас Дамбраускас, показа усещанията си от сложния триумф над Локомотив Пловдив, с който "зелените " не престават напред към полуфиналната фаза в шампионата за Купата на България.

"Със сигурност нямахме потребност от 120 минути, тъй като допуснахме гол с последния удар. Последният мач пък ние вкарахме в добавеното време. Трябваше да останем съсредоточени и това не ми хареса. Няма елементарен шампионат. Съперникът бе сложен, повторен притежател, бяхме наясно. Най-важното е, че сме в идващия кръг ", съобщи Дамбраускас.

"В тези мачове футболистите гледат към времето, за секунди губиш концентрацията. Големите тимове не трябва д вършат по този начин, само че ми хареса по какъв начин заиграхме в продълженията. Заслужавахме успеха. "

"Не е толкоз мъчно да дефинира състава, само че играчите се нуждаят от време да схванат какво тъкмо желая. Не е елементарно, само че съм удовлетворен от това по какъв начин контролирахме мача. Петнайсет минути откакто вкарахме гола загубихме желанието за игра, не можахме да намерим ритъма. Едва в края на мача още веднъж пробвахме да запазим преднината, върху това би трябвало да работим ", добави експертът.

"Не мога да кажа, че познавам играчите изцяло и коя групировка е най-хубава за тима. Обичам 4-2-3-1, само че от време на време би трябвало да намериш друго решение. Затова считам, че не се представихме толкоз зле. "

"Знам, че публиката желае резултати, само че това няма по какъв начин да стане от през днешния ден за на следващия ден. Аз не съм вълшебник. Всичко ще пристигна на място, най-важното е отношението на футболистите. Продължаваме да се борим дружно, желая да създадем тим, против който е доста мъчно да се играе ", показа Дамбраускас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР