Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев застана преди медиите и

...
Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев застана преди медиите и
Коментари Харесай

Петев: Спартак е достоен противник, Прохазка знае какво е да губиш в Разград

Наставникът на Лудогорец - Ивайло Петев застана преди медиите и показа мнението си по отношение на утрешния първи мач на " орлите " от груповата фаза на Лига Европа за сезон 2023/24. Съперник на разградчани ще бъде словашкият Спартак (Търнава).

" Никога не съм бил последовател на това какво ще се случи. Така се е случило, по този начин е отредил жребият и ние сме длъжни на следващия ден да излезем оптимално съсредоточени и да изиграем един добър мач. Пред нашите почитатели постоянно се усещаме по-комфортно и се надявам с тяхната помощ да спечелим.

Нашият съперник е заслужен за почитание, тъй като е отстранил Лех Познан, Днипро-1, много умел тим, с опитни играчи. Наясно сме, че няма да ни е елементарно, само че би трябвало да подходим оптимално съсредоточено и да създадем всичко допустимо да победим.

В мачовете на Лудогорец в шампионата най-големият съперник на Лудогорец е самият Лудогорец. Когато не подхождаме както би трябвало, сме уязвими да губим точки. Утре е най-важният мач, след това отново ще мислим за шампионата. Смятам, че на следващия ден ще сме мобилизирани.

При всички положения Роман Прохазка може да помогне на Спартак Търнава, само че в днешно време не е доста мъчно да разузнаеш противника. Играл е на нашия стадион, губил е на нашия стадион, уповавам се и в този момент да загуби.

Имам уверението на всеки един наш състезател, че ще е на 100% в шампионата. Те са експерти и би трябвало да се отнасят професионално към работата в клуба. Най-близо до завръщане е Дуа, Антон Недялков ще тренира в края на месеца с тима, това е нещо положително. Марсел Хайстер няма да е разполагаем за на следващия ден. Сонко Сундберг имаше инфектиране откъм гърба в крайници и заради тази причина не игра с Ботев Пловдив, Иван Йорданов също имаше проблем и с медицинския щаб преценихме да не са в групата.

Текпетей ще е капитан, до момента в който се завърне Антон Недялков, той е титулярният капитан, беше капитан и преди Кирил Десподов ", приключи предводителят на българския първенец ".
 Ивайло Петев с изненадващо решение за европейските изяви на Лудогорец
Ивайло Петев с изненадващо решение за европейските изяви на Лудогорец

Остави без картотека двама от опитните си футболисти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР