Наставникът на Лудогорец, Ивайло Петев, похвали играчите си за победата

...
Наставникът на Лудогорец, Ивайло Петев, похвали играчите си за победата
Коментари Харесай

Петев: Орисан съм всичко да става трудно, но успешно при мен

Наставникът на Лудогорец, Ивайло Петев, похвали играчите си за успеха с 1:0 против Локомотив София в финален мач от днешната стратегия в efbet Лига. Специалистът ще желае да вижда по-концентрирани представяния пред  противниковите порти за бъдеще, откакто през днешния ден бяха пропуснати доста шансове. 

„ При мен постоянно е било при най-трудният метод, само че постоянно съм стигал до там, където би трябвало да стигна. Направихме добър мач и създадохме много шансове. Лошото е, че пропиляхме множеството с лека ръка. Исках с промени през втората част да направя разликата и се веселя, че успяхме да вземем трите точи. Имаме някои проблеми, само че съм задоволен “, стартира той.

„ Концентрацията беше главният проблем при ситуациите, защото ситуациите бяха чисти и не се изискваше доста майсторство, с цел да се вкарат. Трябва да работим в тази тенденция. Затова всички сме бясно по футбола. Дано вкарваме повече с по-малко положения отсега нататък “.

„ Хубаво е, че всеки състезател желае да играе. Всеки, който е в стартовите 11 е благополучен, другите не толкоз. Няма проблем посред ни с Текпетей, приветствам целия колектив и съм благополучен по този мотив “.

„ Има още доста мачове до края. Трябва да гледаме себе си, с цел да се подобряваме непрекъснато. Това е задачата ни. Мисля, че не се представихме зле в последния мач с Черно море. Тогава още веднъж имахме доста положения. Сега сме по-стабилни откъм гърба. Излизаме единствено за победа в този двубой “, приключи Петев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР