Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата на

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата на
Коментари Харесай

Шимунджа: В края на сезона ще видим колко важен е бил този успех

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе удовлетворен от успеха на отбора му с 2:1 над ЦСКА - София. Специалистът е на мнение, че “орлите ” са посочили темперамент в сложен миг.
 Лудогорец би ЦСКА - София с вманиачен шанс и самостоятелна класа, Лудогорец би ЦСКА - София с вманиачен шанс и самостоятелна класа, " алените " не помниха какво е победа в Разград
“Мисля, че демонстрирахме темперамент. Стъпихме на краката си, когато не се представяхме добре. Те са сложен конкурент, постоянно когато се изправяме против тях. В началото на мача ние бяхме по-добрият тим, само че по-късно допуснахме някои тактически неточности, само че това е дерби и има доста страсти. Най-доволен съм от реакцията, която демонстрираха моите футболисти. В хода на седем дни ще изиграем три доста значими срещи за нашия сезон. В края на сезона е значимо къде си, тъй че тогава ще мислим какъв брой основен е този триумф. От всеки мач можеш да извлечеш поучения. Винаги можеш да си извадиш изводи. Важно е, че спечелихме дербито, ще мислим за срещата с ХИК ”, сподели Шимунджа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР