Наставникът на Локомотив София – Иван Колев коментира днешната контрола

...
Наставникът на Локомотив София – Иван Колев коментира днешната контрола
Коментари Харесай

Иван Колев: Искахме да покажем етика, но те прекратиха мача

Наставникът на Локомотив София – Иван Колев разяснява днешната контрола на своя отбор с ЦСКА 1948 II, която бе прекъсната от треньора на втородивизионния отбор. Опитният експерт разяснява и настоящите въпроси към селекцията на „ железничарите “, само че отхвърли да даде мнение по отношение на евентуален трансфер на Давид Малембана и дали Локомотив ще се завърне на своя стадион в квартал Надежда.

„ Решението за изваждане е на сътрудника. Ние бяхме в много пробен състав, като искахме да запазим някои момчета. Само в първите 10 минути имахме три чисти положения. Ние вкарахме, те върнаха гола...динамично полувреме, само че мисля доминирахме “, стартира Колев.

„ Те могат да претендират за едно жестоко влизане на Стойчо Атанасов. Ние незабавно искахме да го сменяем, показвайки етично отношение, само че те взеха решение да прекратят мача “.

„ Оценката ще я дадат идните мачове, каквото и да кажа аз може да увисне “, продължи той.

„ Най-вероятно това ще е съставът. Мисля, че новите ще са положителни попълнения. За Малембана може да питате нашия президент. Ние търсим интензивно добър централен нападател. Аз се веселя, че Илия Димитров се възвръща. Искам да разгадавам и на него и на Митков, а за какво не в някои мачове да играем и с двама напред. Дали Локомотив ще се завърне в Надежда? Това не е въпрос за мен “, съобщи Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР