Наставникът на Локомотив (Пловдив) Димитър Димитров изравни рекорда на Георги

...
Наставникът на Локомотив (Пловдив) Димитър Димитров изравни рекорда на Георги
Коментари Харесай

Рекордьорът Херо обяви кога ще стане най-щастливият човек, пожела си да се сбъдне, докато е жив

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Димитър Димитров изравни върха на Георги Василев за треньора с най-вече дуели в елита. Днес против Локомотив (Пловдив) Херо записа мач № 470, който приключи 1:1 след две осъществени дузпи.

След срещата Димитров си пожела да пристигна ден в българския футбол, в който по-добрият тим да печели, а по-слабият- да губи и в тези неща ролята на съдиите да е сведена до най-малко.

“Закономерен резултат. Имаше поделено превъзходство. Нашето полувреме бе първото. Отпаднахме малко. През второто полувреме имаше повече битка и експанзия. Футболът страдаше.

Необмислена постъпка на Октавио на пеналта. Един футболист би трябвало да мисли и да не дава опция на съдята да свири дузпа. Имаше дузпа за Локомотив. Имахме благоприятни условия, само че не ни доближи класата при последното подаване.

Като предпочитание, мотивация и експанзия се постарах да заложа на най-ръстовия състав”, разяснява Херо. След това наставникът на Берое още веднъж заприказва за съдийството.

“В четири мача бяхме жестоко ощетявани. При обикновено съдийство можехме да вземем други точки. Ако беше обективно съдийството, нашият тим щеше да има повече точки и нямаше да се приказва за такава рецесия.

Никой от футболистите ми не има вяра в съдийството. Играчите са изгубили самонадеяност и не имат вяра, че ще има правилно съдийство.

Дойде един миг, в който желаех да си потегли поради съдийството. Искам нещата да се вземат решение на терена.

Чувствам, че имам сили и благоприятни условия да работя на положително равнище. Надявам се, до момента в който съм жив, да пристигна миг, в който, когато загубим, да сме по-слабият тим, а когато сме победили - да сме по-добри. Ще съм най-щастливият човек, в случай че това се случи” добави Димитров. efbet Лига 21 кръг, петък 12 март  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР