Наставникът на Локомотив Пловдив, Алкесандър Томаш, раздели загубата с 0:1

...
Наставникът на Локомотив Пловдив, Алкесандър Томаш, раздели загубата с 0:1
Коментари Харесай

Томаш: Не сме готови за Европа, само феновете бяха на ниво

Наставникът на Локомотив Пловдив, Алкесандър Томаш, раздели загубата с 0:1 против ЦСКА 1948 на две елементи. Специалистът остана удовлетворен от реакцията след диалог на висок звук на почивката, само че призна, че този тим не е подготвен на този стадий за Европа, даже и да реализира тази цел.

„ Мисля, че за следващ мач Локо не влиза в мача по този начин, както аз желаех. През първото полувреме единствен публиката беше позитивна линия за нас, за следващ път. На висок звук организирах диалог и второто полувреме беше надалеч по-добре, видях тим, който искаше и се бореше “, стартира треньорът.

„ Ще оставя дузпите без коментар. От другото съм удовлетворен обаче през втората част. Далеч сме от визията ми за образа на Локомотив “.

„ Искахме да стартираме по този метод и през второто полувреме. Не бяхме нападателни. Разбирам, че промяната на схемата много ни обърква. Не би трябвало да имаме потребност от диалози на висок звук, с цел да се случи. Засега нямаме тим за Европа. Когато имаме, то концепцията ми ще е да се надиграваме “.

„ За два мача ни дават три дузпи. Обективен човек съм обаче и играта не е това, което желая да виждам. Смените бяха мои решения “.

„ Много неща би трябвало да се трансформират. Трябва ни селекция за Локомотив. В момента единствено почитателите са на равнище. Наясно съм, че Локомотив подвигна много летвата последно време, само че всичко ще се промени с времето “, приключи Томаш.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР