Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели, че е горд

...
Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели, че е горд
Коментари Харесай

Александър Томаш: Горд съм с отбора си, можем да победим всеки

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш показа, че е горделив с представянето на своите футболисти след в среща от междинния 11-и кръг на родната Първа лига.

След края на дуела Томаш съобщи, че в избрани моменти от мача " черно-белите " са стояли като еднакъв с еднакъв с 12-кратните първенци, само че въпреки всичко призна, че ключът към точката е бил грешката на стража на домакините Симон Слуга, както и доста пропуснати обстановка от страна на " орлите ".

" Ключът беше нелепостта, която направи техният вратар и обстановките, които не съумяха да осъществят Лудогорец. Аз обаче съм горделив с тима си. Играхме против най-хубавия отбор в последните 12 години и дръзвам да настоявам с най-хубавия български треньор за последните години. Това са значими неща, които регистрирам и аз съм горделив с моя тим, че ние стояхме на моменти като еднакъв с еднакъв. Горд съм, че не искахме да избягаме от това, което се опитваме да вършим от самото начало. Въпреки самостоятелната класа на играчите на Лудогорец, ние от първата до последната минута се опитвахме да играем футбол ", разяснява българският експерт.

Треньорът на " смърфовете " сподели още, че футболистите в отбора стартират " от ден на ден да имат вяра в целия развой " и добави, че Локомотив Пловдив може да победи всеки един тим.

" Футболистите стартират от ден на ден да имат вяра в целия развой, в личните си качества и най-много да имат вяра в колектива, което е доста значимо. Ние сме тим, който може да победи всеки. Беше доста значимо да покажем едно неизменност, само че това, че сега сме преди всичко, не е значимо. Важно е къде ще бъдем в края на шампионата ", приключи Александър Томаш.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР