Наставникът на Локомотив (Горна Оряховица) Милчо Сирмов сподели мнение, че

...
Наставникът на Локомотив (Горна Оряховица) Милчо Сирмов сподели мнение, че
Коментари Харесай

Милчо Сирмов: Фаулът в 94-ата минута беше доста пресилен

Наставникът на Локомотив (Горна Оряховица) Милчо Сирмов показа мнение, че фаулът за Септември (София) в добавеното време, след който падна голът във вратата на “железничарите”, е бил преувеличен. Днес Локо (ГО) загуби с 0:1 от столичани.

" През първото полувреме нашият тим игра по-добре от тима на Септември. Имахме много офанзиви, които не успяхме да развием и да вкараме гол. Имахме обстановките, само че не се получиха нещата. Доволен съм от нашия тим - играха футбол. Чисто футболно надиграхме тима на Септември през първото полувреме. През второто полувреме имаше греда на Деян Христов. За мен фаулът в 94-ата минута беше много преувеличен. Така реши съдията. Лошото е, че не се подредихме вярно и ни вкараха гол ".

" Отборът на Литекс също играе добър футбол. Млади момчета са. Ще опитаме да играем добър футбол. Въпросът е да вдигнем момчетата душевен, тъй като ни вкараха гол в добавеното време. Има разколебаване. Нищо не е станало. Все отново играем с първия. Сами видяхте, че бяхме по-добри в огромна част от времето. Аз имам задачата да оставя тима в Б група. С тези резултати, които демонстрираме, можем да се борим за третото място. Има доста мачове и ще забележим до каква степен ще я докараме ". Втора лига 17 кръг, петък 29 ноември  Локомотив (Горна Оряховица) 0:1краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР