Наставникът на Ливурпъл Юрген Клоп изрази мнението си след успеха

...
Наставникът на Ливурпъл Юрген Клоп изрази мнението си след успеха
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Анфийлд днес беше специално място

Наставникът на Ливурпъл Юрген Клоп изрази мнението си след триумфа на " мърсисайдци " против отбора на Тотнъм с 4:2, в дуел от 36-ия кръг на британската Висша лига. Той бе удовлетворен от показаното, защото съгласно него футболистите са стигнали до триумфа с известна доза самообладание.

" В момента сме на трето място в класирането и евентуално няма да можем да пременим това по един или различен метод. Въпреки това искахме да спечелим, а и Тотнъм се нуждаеше повече от нас от успеха, защото при триумф щеше да приближи Астън Вила. " Анфийлд " през днешния ден беше особено място. В един миг водихме с 4:0 само че след това загубихме нишките, а Тотнъм демонстрираха, че могат да бъдат доста положителни. Въпреки това бяхме положителни във всеки един аспект на офанзивата, играчите си подаваха добре. Те останаха спокойни, имаше толкоз доста хубави неща, хареса ми играта ", сподели Клоп.

Два кръга преди края мърсисайдци изостават на 4 точки от върха и ще загуби даже теоретично възможностите си за купата, в случай че в идния си мач отборът на Манчестър Сити надвие Фулъм. В края на акцията Клоп ще напусне града на Бийтълс, където прекара последното десетилетие, печелейки първия трофей на клуба, в ерата на Висшата лига.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР