Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди неделното дерби срещу

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди неделното дерби срещу
Коментари Харесай

Клоп преди Ман Юнайтед: Подготвям отбора за труден мач срещу наистина добър съперник

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп приказва преди неделното дерби против Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд “. Мениджърът на мърсисайдци бе на мнение, че „ алените дяволи “ ще излязат пределно мотивираниза победа и, че може да основат доста проблеми на неговия отбор.

Въпреки неуверените резултати на Юнайтед в последните мачове, германецът чака доста сложен дуел против първокласен противник. Преди няколко дни легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс изрази догатката, че Клоп е потривал предостатъчно ръце, гледайте представянето на отбора на Оле Гунар Солакяер през първото полувреме на дуела с Аталанта.

Мениджърът на Ливърпул упорства, че въобще не е имал мотиви за това.

„ Съставът е наред. Минали са единствено два дни от мача с Атлетико, тъй че би трябвало да сме сигурни, че всички са подготвени. В момента не мога да ви кажа на 100% кой ще бъде разполагаем. Това, което е ясно, е, че Къртис Джоунс ще тренира през днешния ден пълноценно. Такъв е проектът. Тиаго Алкантара към момента не тренира, само че тича, което е добър знак “, стартира Клоп.

„ Юнайтед против Ливърпул е голям мач. В Ман Юнайтед не са толкоз щастливи от резултатите си напоследък, само че са способни на невероятни неща. Ние ще се съсредоточаване върху нашата игра “, продължи германецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР