Наставникът на Литекс Живко Желев беше крайно разочарован след поредното

...
Наставникът на Литекс Живко Желев беше крайно разочарован след поредното
Коментари Харесай

Треньорът на Литекс: Тук не разстрелваме играчи, само за мен са последствията

Наставникът на Литекс Живко Желев беше извънредно отчаян след следващото проваляне на отбора му, което може да го прати в зоната на изпадащите от Втора лига. Ловчанлии паднаха с 0:1 от Ботев Гълъбово в Ловеч.

"От всичко съм отчаян. Предния мач с Царско село също го загубихме с 0:1, само че имахме предпочитание, въодушевление. Сега ни нямаше до гола, един безразсъден гол, чак след него се сетихме да нападаме и да си помислим, че можем да се върнем в мача, само че не се получи. "

"Изпаднахме в обстановка, от която единствено мъже могат да излязат. Така че ще забележим какво ще стане. Не е загадка, че имаше напрежение, само че по този начин е във футбола. Ако желаеме да ставаме футболисти и треньори, би трябвало да привикваме с това ", съобщи Желев пред DIEMA SPORT и показа забавно съпоставяне за носенето на отговорност в клуба.

"Говорихме с футболистите, че даже и да създадем непълен крах, не сме в Колумбия да разстрелват футболистите. Казах им, че в случай че има последици, ще ги понеса аз, а не те. Но за жал, до гола бяхме пъклен доста сковани и това не беше нашият тим. Нищо не се получи довечера. Припрени, пренавити, нервни и се видя като резултат ", съобщи Желев.

"Особено този сезон нещо всеки се надява на другия. Във футбола всички би трябвало да теглят напред. Ако се надяваме старите футболистите да дърпат младите напред, няма да стане. Всеки се надява на другия, преди мач сме огромни на думи в съблекалнята, само че би трябвало да се демонстрира това на терена ", продължи треньорът и показа какво е нужно за оцеляването.

"Групата е доста изравнена, няма значение с кой се срещаме. В Ловеч сме били тимове от елита, под нас в класирането, над нас в класирането. Важното е да си вземем поука и в оставащите 11 мача да не позволяваме обстановки, в които напрежението е водещо и да настава безсърдечие в огромната част от мачовете. Ако всеки го разбере, няма да имаме проблем ", приключи Желев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР