Наставникът на Левски Станимир Стоилов предупреди футболистите си, че в

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов предупреди футболистите си, че в
Коментари Харесай

Мъри предупреди играчите и се похвали със своя постъпка

Наставникът на Левски Станимир Стоилов предизвести футболистите си, че в утрешното домакинство против Лудогорец не би трябвало да повтарят представянето си от второто полувреме със Славия, тъй като ще инкасират доста голове. Също по този начин Мъри добави, че на този стадий най-важното нещо е сдружението “Левски на левскарите”, за което той към този момент е платил членския си импорт, съобщи Sportal.bg.

“След дългите години, в които Лудогорец доминираше, и ние имахме шанса да спечелим. Това не значи, че сме по-добри и да ни вкарва в илюзия. Срещу водещите тимове, както е Лудогорец и както беше ЦСКА, минимално разпределяне ще се окаже съдбовно. Имахме победи, тъй като бяхме супер съсредоточени и се представихме на максимума. Ако се представим като второто полувреме против Славия, Лудогорец няма да е толкоз търпелив и ще инкасираме много голове. Утре ще имаме отново поддръжка, последователите ще бъдат на трибуните и би трябвало да играем на максимума. Да приключим с добра игра и да играем в жанр Левски. Дойде десерта Купата, само че пред последователите на Левски нямаш право да играеш под опциите си”, сподели Мъри, който добави:

“Няма да е нещо ново, в случай че играем с трима централни бранители. Друг път се готвим по-дълго за мачовете с Лудогорец. Знаехме, че след финала ще е най-тежко - без значение дали си спечелил, или изгубил. Затова искахме финала да е в събота, с цел да има време да се възстановим, само че кой ли се преценява. Винаги е хубаво да играеш против Лудогорец - съперник, който играе футбол, да забележим до каква степен сме стигнали”, сподели още Мъри, който разяснява информациите за нов притежател на клуба.

“От първия ден обикаляме по България да покажем метода, по който желаеме да се развива клубът. На 24 май ще бъде разгласен “Левски на левскарите”. Вече съм с заплатен членски импорт. Ако дойдат други оферти в клуба, няма да ги отхвърлим, а ще ги обсъдим. Присъствието на последователите и триумфите за Купата разсънват интерес, само че най-важно е “Левски на левскарите”. Да, в случай че има други спонсори, може да се откри решение”, приключи треньорът на Левски
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР