Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, даде обширен брифинг преди

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, даде обширен брифинг преди
Коментари Харесай

Мъри: Цените на играчите в Левски се промениха

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, даде просторен брифинг преди дуела със Славия. Стоилов хвърли светлина върху селекцията на отбора и бюджета, който ще имат " сините " за нови попълнения. Специалистът обясни, че главният дирек в защитата на отбора - Сонко Сундберг, ще пропусне столичното дерби с " белите ".

„ Няма незначителен мач. Трябва да изиграем мача по допустимо най-хубавия метод. Преизпълнихме си дилемите. Когато си футболист на Левски би трябвало да играеш всеки мач на най-много. Ще има ротации. Сонко Сундберг няма да вземе присъединяване. Някои от младите играчи ще получат шансове. Те търпеливо изчакаха тази опция. Някои играчи ще получат късмет да поотдъхнат, само че не за дълго. Има мач и на следващия ден, само че и в неделя “, стартира Стоилов.

„ Би трябвало да гоним до дъно трите точки, с изключение на положителната игра. Добрата игра я поставям преди трите точки. Не е хубаво, когато си спечелил последните 7-8-10 значими мача, да се отпуснеш. Утре сме повече от домакини, както и всеки идващ мач, като в неделя. Тези млади играчи би трябвало да се показват на високо равнище и по най-хубавия метод. Стадионът ще е цялостен и чакам положително показване от всички “.

„ Преди мача моето предпочитание беше да спечелим за хората. Не толкоз поради трофея, а поради почитателите. Футболистите бяха под голямо напрежение. Дългият интервал без титли беше от една страна, от нас треньорският щаб също имаше напън. 13 години суша трансформира момента във значим. Няма по-хубав трофей от този. Победихме шампона на полуфинал и носителя на трофея на край. Тази победа е причина за по-добро бъдеще на играчите. Те наподобяват зряли за възрастта си, само че би трябвало да продължат да надграждат. Както и ние като тим, несъмнено “.

„ Сонко Сундберг ще пропусне единствено дуела със Славия. Мисля, че това беше от бойните кръщенета на тима. Даде в допълнение самочувствие. Хората след тези победи имат огромни упования. С 10-12 индивида изиграхме целия сезон. Ще продължим да развиваме младите. Може мда отговорим само с работа. Нямаме опция за огромна селекция. Чакаме и с Филип Кръстев сагата, да забележим какво ще стане. Има предпочитание и от него, и от клуба да остане. Трябва да създадем и конкуренция. През идната година може да има доста сбит цикъл “, продължи той.

„ Факт е, че изтече опцията на Фиорентина – 15 май беше. Говорим за понижаване на сумата при откупуване. Пир състояние, че Фиорентина желае Иван Андонов, ние няма по какъв начин да го стопираме. Няма състезател, който да е непродаваем, стига да получим подобаваща оферта, несъмнено. Цените в клуба към този момент са разнообразни. Ако би трябвало тези играчи ще играят по 2-3 години, само че дарове няма да вършим ".

„ Бюджетът за селекция е следният: Двама напускащи, двама идващи. Както се справихме зимата, по този начин и в този момент ще се спарвим. Ще опитаме да гледаме с необятно отворени очи. Критерият „ Левски “ беше друг преди 1 година. Ако нещо се появи отнякъде – спонсори, интерес, клубът няма да жали средства. Тази разюзданост със заплати, отговорности, повече няма да я има. Другите клубове общо не са генерирали толкоз доходи колкото Левски. Чист футболният ни бизнес остава същия. Аз ви споделих и на първия ден – имам вяра в треньорската работа “, приключи Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР