Наставникът на Левски Славиша Стоянович разкри какво е състоянието с

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович разкри какво е състоянието с
Коментари Харесай

Стоянович отсече кой е капитан на Левски

Наставникът на Левски Славиша Стоянович разкри какво е положението с контузените футболисти в тима след днешната гръмка победа със 7:0 над Верея. Специалистът показа, че няма да може да разчита на Паулиньо в Вашчук в срещата с Черно море от шампионата за Купата на България, а също по този начин разяснява избора си за капитан на тима и реализатор на 11-метрови наказателни удари. Както е известно, Левски изпитваше съществени проблеми при осъществяването на дузпи, като през днешния ден Давиде Мариани съумя да осъществя, а изборът на Стоянович остава непрекъснат.
 Левски - Верея 7:0 @@@

“Вашчук няма да бъде подготвен за мача с Черно море, същото важи и за Паулиньо. Буш може да вземе присъединяване. Ще забележим какво е положението му след утрешната подготовка. Не знам кой е бил капитан преди мен. Доколкото знам и Обертан е носил лентата преди идването ми. Няма смисъл да сменяме във всеки един мач капитана. Горанов ще носи лентата и това е”, стартира Стоянович.
 Левски - Верея 7:0 @@@

“Преди идването ми тук представянето на Левски при осъществяването на дузпи бе много едва. Давиде Мариани е един от тримата футболисти, които ще извършват дузпите в тима, само че Мариани е моят първи избор”. разяснява още наставникът на “сините”. Първа лига 13 кръг, петък 26 октомври  Левски 7:0краен резулат  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР