Наставникът на Левски Петър Хубчев говори пред медиите след днешната

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев говори пред медиите след днешната
Коментари Харесай

Хубчев за проблемите на босовете: Не знам и не искам да знам, не съм наясно с 11-те за ЦСКА-София

Наставникът на Левски Петър Хубчев приказва пред медиите след днешната последна контрола на отбора в Турция, която бе изгубена с 1:2 от Олександрия. Треньорът изрично отхвърли да дава отговор на въпроси, свързани с проблемите на притежателите на отбора.

“Четирите контроли не са достътъчни напълно, само че по този начин или другояче от дълго време сме го планували. Няма да играем повече контроли. Най-хубавото нещо на лагера бе по какъв начин се тренираше.

Не дръзвам да кажа, че новите са се приспособили на 100%, би трябвало им повече време. Но се оправят, схващат какво си приказваме. Физически сме добре, само че тактически не мога да кажа.

Най-стандартният отговор за контролите е, че не търсим резулатти. Влизахме изтощени. Днес се видя, че Олександрия е по-свежият тим. Но резултатите дават самочувствие на футболистите. В предходната подготовка не победихме в нито един мач, което демонстрира, че резултатите не са от такова значение”, сподели Хубчев, който си призна, че не е наясно с титулярния състав за мача с ЦСКА-София.

“Не съм наясно с титулярния състав, напълно почтено го казвам”, призна експертът, който обясни, че повече входящи прехвърляния през зимата няма да има и разяснява по следния метод проблемите на управлението на отбора:

“Не знам и не желая и да знам. Не желая да разясня нищо. Не ме питайте повече по тази тематика. Резултатите и мачовете демонстрират какво се е случило”, разгласи Петър Хубчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР